logo

Categories:

En spændende overskrift og navn på en virksomhed – så fejler selvtilliden ikke noget…..sååååå, hvordan er det med påstande?

Det skal selvfølgelig afprøves – så vupti – var jeg forhandler. Fik mine produkter hjem og fik sat den første Wrap på det mest kritiske sted på min krop…..maven….jep og jeg ved jeg ikke er alene med den problematik.

4 timer fik den lov at sidden – der bliver anbefalet 45 min. første gang.

Men jeg er vel helt fint i blance med urter. Ja urter – det er hvad der er i Wrappen. Det dufter herligt og giver rigtig god mening, at bruge naturens uanede resurser. Tænk at endelig er der et rigtigt GRØNT produkt på markede, der ikke kun lover ændringer, men også, rent faktisk, gør det…..det er sku da fedt!

I krivende stund, har jeg kun nået en runde, og brugt gel som supplement men jeg kan mærke på min frakke, at den bedre kan “glide” rundt om rumpen…så noget er sket, jeg syntes endnu ikke helt at jeg kan se det på hofter og mave, men jeg kan mærke det på BH´en…..se noget er sket og det giver mig et rigtigt dejligt boost i energien.

Vil du vide mere?

Så kontakt mig og hvis du gør som jeg, så print lige direkte til produktbestsillingen her nedenfor:

Faxe Akupunktur hos It works

Glæder mig til at høre fra dig på den ene eller anden måde.

Hav´en fantastisk sommer.

Hilsen Suzie

Tags:

Comments are closed

Suzie-Ann Schulze
Nyeste blogindlæg