Categories:

Det her handler om personlig udvikling, om at flytte grænser og få afprøvet komfortzonen……..

Hvis du ikke er klar på det………. Så er det her ikke noget for dig!

Tak fordi du læste med så langt, og hav en fantastisk dag.

……….til dig som er klar, du kan roligt læne dig tilbage og fortsætte med at læse resten.

 

Går du og overvejer hvilken vej du skal i livet?

Mangler du nogen at gøre det sammen med?

Vil du rigtig gerne være selvstændig virksomhedsejer, indenfor skønhed og wellness? Med egen hjemmeside, og et netværk der bakker dig op med hjælp og udvikling?

Ihhhh du milde…tænker du nok…..det koster da kassen og spidsen af en jetjager!!!!!

Næ – det gør det ikke….det koster dig under 1.000,

Du har måske undret dig over, at du tit har set mig, lidt som en jubelglad idiot. Med arme over hovedet, eller hoppende og dansende med et super glad ansigt.

 

Det er også rigtigt – for det er sådan jeg har det, når jeg beskæftiger mig med min passion. Det er det, der er hele essensen i at have en passion. Noget du brænder for, noget du har sammen med andre og nogen at dele det med. Følelsen af “Ikke at være alene”, det er et venskab, som du bare ikke kan leve foruden.

At leve af sin passion, er nok noget af det fedeste jeg har oplevet.

At komme på kurser og seminarer, verden over, vil jeg slet ikke være foruden og ej heller de mennekser som er kommet ind i min vennekreds. Givende, glade kvinder og mænd, nogen at udvikle sig sammen med, rejse sammen med, egentlig en ekstra familie – det har været helt fantastisk for mig.

Min nysgerrighed gør, at jeg aldrig får nok at udvikle og søge. Heldigvis er der rigtig mange der vil “lege” og udvikle sig, også sammen med mig. Det er så fedt at mærke energien og ilden i de mennesker jeg omgiver mig med – det er da kun lige til at blive “høj” af.

Det bedste er, at der er altid plads til flere 🙂

 

 

Tags:

No responses yet

Skriv et svar

Suzie-Ann Schulze
Nyeste blogindlæg