Faxe Akupunkturs shop
 

OBS:

SÅ ÅBNES DER IGEN – TIRSDAG DEN 6. APRIL.  ALLE RETNINGSLINIER VEDR.  COVID-19 TAGES DER SELVFØLGELIG HØJDE FOR – SÅ HUSK AT LÆSE NEDENSTÅENDE INDEN DU KOMMER TIL BEHANDLING.

Følg  også gerne med her på Facebook

Glæder mig til at se dig i klinikken

Suzie-Ann

 

 

Husk at spritte hænderne af inden du træder ind af hoveddøren, den står til højre for døren.   

Hvis den forrige klient endnu ikke har forladt klinikken – vil det være dejligt, hvis du lige venter med at gå ind.

Jeg bestræber mig på, at ingen mødes i døren, jeg er fuldt ud bevidst om, at nogle af Jer, har familiemedlemmer i risikogruppen, eller du selv tilhører risikogruppen, derfor er der også afsat tid af til, at du kan komme ud og ind (helst uden at møde nogen), og at jeg kan nå at spritte af inden næste klient kommer ind af døren.

På forhånd tak.

Jeg hedder Suzie. Jeg ejer og driver Faxe Akupunktur og Massage i Tågerup.

Som registreret alternativ behandler (RAB) indenfor akupunktur og massage, og medlem af Dakobe (Danmarks komplimentære behandlere), kan jeg tilbyde en professionel og personlig behandling under trygge forhold.

Hos mig, kan jeg bl.a. hjælpe dig med, at slippe af med allergi, migræne, smerter, stress, overgangsalder, sportsskader og meget andet. Akupunktur og Massage er effektive metoder, til at undgå skadelig medicin, og hos mig kan du få naturlig hjælp, så du igen kan føle dig frisk og klar til at møde hverdagen.

Jer er uddannet akupunktør, myoreflexterapeut, muskelterapeut, massør samt zone- og stress-terapeut. Min erfaring er, at akupunktur kombineret med andre af de førnævnte behandlingstyper, ofte giver de bedste resultater.

Derfor er professionel behandling med kunden i centrum, en selvfølgelighed.

Jeg glæder mig til at se dig i klinikken.

Med venlig hilsen

Suzie-Ann Schulze