Vil du gerne høre mere om mig og Faxe Akupunktur og Massage?

Så er jeg glad for at du kom forbi denne side. Den her side handler nemlig om mig til dig.

Du har sikkert allerede været rundt på hjemmesiden og set hvad jeg kan tilbyde, måske er du stødt på mig på messer eller på de sociale medier.

Så hvem er jeg så?

Mit navne er Suzie-Ann Schulze. Jeg hjælper dig med at slippe af med hverdagens belastninger i kroppen.

Lige netop!

De problemstillinger du kan mærke i din krop.

Dem som giver smerter, ubehag, betændelsestilstande, allergi, hjertebanken, stress, angst og meget meget mere.

Helt præcist aflaster jeg din krop for ophobet dårlig energi, som er totalt stagneret, det, der er med til at give dig smerter, kroniske sygdomme, allergi m.v.

Det kan også være en afbalancering af det følelsesmæssige, som er blokeret på grund af stress eller “kvindesygdomme”, som primært er overgangsalder og de problematikker som det medfølger.

Muligvis har du en helt anden problematik,der gør din hverdag træls, svær og meget lang.

Uanset hvad du har i kroppen, der gør din hverdag belastende, så kan det gå væk.

….det umulige tager bare noget længere tid…..men hvis det kan komme, kan det også fjernes!

Når du har været der den første gang, kan der sammensættes en plan for din krop, dvs. du formentlig også selv kommer til at ændre lidt på nogle vaner. Det kan være du skal lave øvelser for at få opløst det helt, eller ændre noget ved din kost, uanset hvilken plan der bliver lagt for dig, er det et samarbejde mellem dig, mig og din krop.

Hvis du er klar – så er jeg også!!!

HUSK: Din krop er levende, så din og min opgave er, at du kommer til at føle, såvel som at udstråle glæde ved din krop og få livsenergien tilbage.
______________________________________

Jeg er uddannet Zoneterapeut i 1991 fra “Skolen for Alternativ terapi i Roskilde”

I løbet af de næste mange år, kom massage, muskelterapi og akupunktur uddannelserne med på programmet, som igen er efterfulgt af posturologi, øreakupunktur, auricoloterapi, cupping og japansk lifting, stress release, Myroreflex terapi samt mange efteruddannelseskurser som er nødvendigt når man er RAB registeret. Sidste skud på stammen er Kostvejleder og sundhedscoach.

Som RAB registreret terapeut er det en selvfølge, at jeg har 1. hjælp.

Jævnligt er jeg på kursus og efteruddannelse rundt om i danmark såvel som i udlandet, hvor jeg får den sidste nye viden om akupunktur, massage, cupping og zoneterapi mv.

Seminarier jeg deltager i, er mest om ny viden / forskning om akupunktur, da det vinder mere og mere indpas i verdenen, og er et godt alternativ, til medicin.

Tidligere var alternative behandlingsformer min hobby, og jeg kørte en karriere der kun skulle have med tal at gøre….., nu kan jeg slet ikke forestille mig, IKKE at arbejde fuldtids som alternativ terapeut – der er hele tiden nye veje, ny viden, glædelige overraskelser og vidunderlige mennesker i min hverdag, som jeg slet ikke kan eller vil undvære.

Velkommen til.