Categories:

Hvis du ligesom jeg, har nattesved og vågner ved at…. så er du brændende varm og må tage dynen af og en ½ time efter vågner du og fryser og søger efter dynen igen, for at få varmen….måske du er badet i sved og må stå op……uanset hvad, er din nattesøvn brudt og når det er tid til at stå op, så er du slet ikke udhvilet og ønsker kun at være i fred så du kan få noget søvn……….

Sådan har jeg haft det i ca. 8 år, og er (tror jeg nok) nået ud på den anden side……men hvordan???

Sådan som det virker på min krop, så er det indtagelse af sukker, der får mig til svede vildt meget…..men, men, men….der er jo næsten sukker i alt….på nær de fødevare, der ikke er forarbejdet………..så…..da jeg holdt op med at indtage sukker, blev min natte-søvn markant bedre, men ikke nok til at mine svedture holdt op eller nattesøvnen brudt………så da jeg hørte om Forever Royal Jelly, som jeg egentlig havde i mit sortement, (kva at jeg er forhandler af Forever Leving produkter), hvor påstanden var, at de kunne tage en stor del af svedtendensen og give een nattesøvnen tilbage….ja, så var det da klart at måtte prøve det.

Dem som kender mig, ved at jeg tester påstande af, så selvfølgelig bestilte jeg en bøtte med tabeletter af Forever royal Jelly hjem…..nå ja…to bøtter….som de vise mænd (dem i hvide kiltler) altid siger…..det varer 2-3 måneder før virkningen er der…..så måtte jeg heller have et lager hjemme….

Ok – jeg er solgt….det virker!!!!

Nu har jeg taget det siden sidst i marts og nu skriver medio september….STATUS:

Den sidste måned har jeg ikke haft svedture om natten, har sover markant bedre og føler mig mere udhvilet. Nu er jeg jo opvokset på landet og har haft adgang til propolis, direkte fra bistaderne, som barn, så jeg er stor fan at hvad Biere kan producere…..

Hvad propolis gør….det tager vi en anden gang……men Bierne kan altså noget som vi mennesker har vildt meget gavn af, det må vi aldrig glemme :-))

Tags:

Comments are closed

Suzie-Ann Schulze
Nyeste blogindlæg