Categories:

 

Hvad er det nu for et spørgsmål at stille?

Jeg ved det godt, det er småment bare lige fordi………jeg tit på klinikken, får mennesker ind, som ikke altid er helt glad for livet. Så kom jeg til at filosofere lidt over livet, og hvad det kan gøre ved os, hvis vi ikke er helt vågne med, hvad der foregår omkring os.

Livet er en gave, og vi skal tage godt vare på den!….Jamen det er da rigtigt, men hvis nu du er havnet i “Hamsterhjulet” og ikke rigtig kan finde udgangen…..hva’ så?

Ja så er det at du ikke bliver, sådan rigtig, glad for livet. Det bliver besværligt det hele. De er aller nogle “idioter” og du bruger måske unødig krudt på at skælde ud, når der er nogle som ikke lige holder køen hos Købmanden eller overholder hastigheden på vejene. Du bliver kort sagt….til en “sur gammel” kone/mand.

Hvis du er havnet der….er det på tide at tænke anderledes. Hvad du sender ud er også det du får tilbage.

Jo det er rigtigt nok – prøv det af – og se hvad der sker.

Det kaldes også for LOVEN OM TILTRÆKNING.

Hav en fantastisk dag!

 

Tags:

Comments are closed

Suzie-Ann Schulze
Nyeste blogindlæg