Categories:

Myoreflexterapi…hvad der nu det?                                                                                                                      

Så fik jeg uddannelsen i Myoreflexterapi. Det er ikke fordi mit syn på kroppen har ændret sig, men jeg har da godt nok fået noget viden ind og om, som giver nogle helt nye infaldsvinkler til, hvordan man også kan behandle kroppen.

Så her kommer så en lille kort forklaring på hvad det er det går ud på. Nogle af Jer, har nok allerede bemærket, at jeg er begyndt at behandle anderledes. Så ja!, jeg er såment begyndt at indplementere Myoreflexterapien i behandlingerne.

Myoreflexterapi er en behandlings-metode der er udviklet af Dr. Kurt Mosetter fra Tyskland. Han er både læge og Heilpraktikker, og har undervist i udannelsen her i Danmark.

Man behandler primært musklerne på deres udsprings punkter, men kan også behandle direkte i musklerne. Myoreflexterapi ser kroppen i kæder, derfor kan en smerte i skulderen ikke isoleres som et enkelt problem.

I Myoreflexterapien er palpation også en vigtig ting, her finder man de ømme områder, som kan løsnes med det rette tryk, ofte forsvinder smerten i løbet af kort tid.

Myoreflexterapi handler også om kost, vitaminer, mineraler og det indre samarbejde i kroppen mellem de forskellige celler. Dvs at der bliver set på HELE DIG, og ikke kun det sted du har ondt.

Glæder mig til at se dig på klinikken

 

Hilsen Suzie

 

 

Tags:

Comments are closed

Suzie-Ann Schulze
Nyeste blogindlæg